MERSİN / SİLİFKE - Arkarası İlkokulu

Ock

Okul Müdürümüz Mustafa GÖK ve Sınıf Öğretmenimiz Şerife Özge YILDIZ Avustuya'nın Viyana Kentinde Gerçekleştirdiği İşbaşı Gözlem Faaliyeti Deneyimlerini Avrupa'daki Öğretmenlerle Online Bir Sunumda Paylaştı.

Ock

Okul Müdürümüz Mustafa GÖK Avustuya'nın Viyana Kentinde Gerçekleştirdiği İşbaşı Gözlem Faaliyeti Deneyimlerini Okulumuz Öğretmenleriyle Paylaştı.

Ock

Okul Müdürümüz Mustafa GÖK ve Sınıf Öğretmenimiz Şerife Özge YILDIZ Avustuya'nın Viyana Kentinde Gerçekleştirdiği İşbaşı Gözlem Faaliyeti Deneyimlerini Silifke Erasmus+ Sergisinde Paylaştı.

Ara

Türkiye ve kardeş ülke Azerbaycan'dan öğretmen arkadaşlarla birlikte yürüttüğümüz ''Travelling in Time'' adlı eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 12 öğretmen ve 200 öğrencinin aktif olarak katıldığı projemizin amacı Medya Okuryazarlığı'nın önemi konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmektir.

Şbt

Silifke Kızılayı İlkyardım mesul müdürü Hasan Bilir tarafından velive öğrencilerimize temel ilkyardım semineri düzenlendi.

Nis

Şbt

Mersin Silifke Arkarası İlkokulu; Silifke Kaymakamı Şevket CİNBİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem SEZER,okul müdürleri, öğretmenler, mahalle muhtarı,veliler ve davetlilerin katıldığı tören ile FCL-Geleceğin Sınıfını eğitime açtı.

Ekm

MERSİN-Silifke Arkarası İlkokulunda, 2017-2018 eğitim-öğretim yıılı içerisinde Okul Müdürü Mustafa Gök ve sınıf öğretmeni Şerife Özge Yıldız tarafından yürütülmüş olan 5 uluslararası eTwinning projesi de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Okul Müdürümüz ´´Empowering eTwinning Schools´´  adlı konferans için Roma´da

Nis

MERSİN- Silifke Arkarası İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladılar.