Arkarası İlkokulu eTwinning Ödüllerinde İlçe Birincisi

MERSİN-Silifke Arkarası İlkokulunda, 2017-2018 eğitim-öğretim yıılı içerisinde Okul Müdürü Mustafa Gök ve sınıf öğretmeni Şerife Özge Yıldız tarafından yürütülmüş olan 5 uluslararası eTwinning projesi de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

MERSİN-Silifke Arkarası İlkokulunda, 2017-2018 eğitim-öğretim yıılı içerisinde Okul Müdürü Mustafa Gök´ün "Tell Myself to Me", "Four Seasons of My Country" ve "Special Days Celebrated in Countries" ve sınıf öğretmeni Şerife Özge Yıldız´ın "Space Travelers" ve "Math Games" isimli eTwinning projelerimiz tarafından yürütülmüş olan uluslararası eTwinning projeleri Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Okulumuz, Silifke ilçesi genelinde alınan 23 Avrupa Kalite Etiketi ödülünün 5 tanesini alarak  ilçe birincisi olmuştur. Bu eğitim-öğretim yılında da 6 eTwinning projesi, 2 Erasmus+ projesi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Yayın: 24.10.2018 - Güncelleme: 05.11.2021 13:50 - Görüntülenme: 380

Etiketler :