Arkarası İlkokulu

Arkarası İlkokulu Arkum Mahallesi Silifke/ MERSİN
Vizyon
Her zaman temiz bir ortamda eğitim öğretimi düşünen, başarıyı benimseyen, sorunlara çözüm üretebilen, ben değil biz anlayışıyla hareket eden azimli nesiller yetiştireceğiz.
Misyon
Arkarası İlkokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz Arkarası İlkokulu olarak Atatürk İlkeleri´ni evrensel bir bakışla bütünleştirebilen kendini ve toplumu geliştirmeyi ilke sayan, toplum sorunlarına duyarlı, sorumluluğunu bilen, bilgiyi nerede bulacağını bilen, araştırmacı, düşündüklerini rahatça ifade edebilen, yürekleri sevgi dolu bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
KLİMA
MAHALLE
İL UZAKLIĞI 70 İLÇE 10 KM